SOCIAL MEDIA

perjantai 2. joulukuuta 2016

JOULUKUUN AIKANA AION...

... Mennä Lahteen, itseasiassa jo tänä viikonloppuna - katsomaan ja kuuntelemaan Antti Tuiskua sekä Roope Salmista. Nimimerkillä oon kuunnellut Antti Tuiskua siitä lähtien, kun ''Ensimmäinen''-albumi tuli julki ollessani ala-asteella, ja lainasin kyseistä cd-levyä yhdeltä kaveriltani. Levyn oli tarkoitus olla miulla vaan kaks viikkoa, mutta esitin ainaskin kaks kuukautta sen olevan kadonnut, vaikka todellisuudessa en vaan halunnut luopua siitä. Jep, ei toki mitenkään kivasti tehty, mutta sain lopulta oman levyn ja kerroin kaverilleni pienestä huijauksestani, jolle jälkeenpäin naurettiin yhdessä!

... Suunnitella loppuun ensimmäisen tatuointini, ja ehkä uskaltaudun myös varaamaan sen ajankin -  suunnitelmissa kyllä ois saada se iholle tuossa ens vuoden alussa.

... Kuunnella joululauluja lähes joka päivä - jonka tosin aloitin jo pari viikkoa sitten. Ja syödä riisipuuroa sekä juoda glögiä kyllästymiseen asti.


... Nähdä yhtä älyttömän tärkeää ystävääni pitkästä aikaa, kun hän tulee luokseni Lappeenrannasta ensi viikon maanantaina, koska tiistaihan on itsenäisyyspäivä eli se on molemmilla vapaata. Siitä on jo liian kauan, kun ollaan voitu rauhassa, useamman tunnin edestä nauttia toistemme seurasta. ♥

... Askarrella kaikenlaisia kivoja joulujuttuja lasten kanssa päiväkodissa, jossa oon tällä hetkellä työssäoppimassa opintojen puolesta. Tulee niin hyvä fiilis aina siitä, miten innoissaan lapset on joulusta ja kun he keskustelevat yhdessä siitä, mitä toivovat joulupukilta lahjaksi. Herää välillä heitä kuunnellessa ikävä sitä, kun korvatunturilla asuvat joulupukki, lentävät porot ja tontut oli itselleenkin niin todellisia.

... Leipoa pipareita vähän terveellisemmällä reseptillä, joka syntyi viime jouluna hetken mielijohteesta. Ne onnistui heti ensimmäisellä kerralla niin hyvin, että niitä tuli tehtyä useammankin kerran, vielä tammikuunkin puolella.


... Käydä Tampereella joululoman aikana, koska viime käynti oli noin puoli vuotta sitten enkä muista, millon oisin ollut näin kauan käymättä siellä siskon luona.

... Viettää jouluaaton samalla tavoin, niinkuin joka vuosi - aloitetaan aamu siskon kanssa äidin luona Lappeenrannassa, kuunnellaan joululauluja sekä syödään riisipuuroa, juodaan glögiä ja aloitetaan päivä rauhallisesti. Sitten käydään iltapäivällä haudoilla ja suunnataan sen jälkeen mummolle syömään jouluruokia sekä nauttimaan illasta, jonne tulee aina sukulaisia muistakin kaupungeista. Tykkään tästä perinteestä paljon, ja toivon tän jatkuvan mahdollisimman pitkään. On ihanaa, kun ollaan aina lähes samalla porukalla, ja että tullaan kaikki sinne joulua sekä toisiamme varten.

... Rentoutua, viettää enemmän myös sitä omaa aikaa jota on tän syksyn aikana tullut tehtyä vähemmän ja ylipäätään nauttia siitä, että se joulukuu on vihdoin täällä - sen tuoma tunnelma, rauhalliset illat, jouluiset maut ja kaikki muukin mikä tähän fiilistelyyn, jouluaaton odotteluun ja sitten lopulta siihen päivään liittyy. ♥

Mites teidän joulukuu - onko jotain kivoja suunnitelmia tai juttuja tulossa?

8 kommenttia :

 1. muakin himottais tatuointi, ei vaan millään saa varattua sitä aikaa.. mikähän siinä oikein on niin hankalaa? :-D

  pääsit mun suosikki blogit postaukseen, käyhän vilkasee! ;-)
  http://tthekidult.blogspot.fi/2016/12/link-your-blog-faves.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä?! :D Ehkä alitajunnassa on lievä pelko kuiteskin siitä mahdollisesta kivun määrästä - tai ainaskin itse huomaan välillä jossittelevani sitä, että mitä jos se sattuukin ihan hirveästi! Mutta nyt saa luvan loppua jossittelu, turha tässä on etukäteen panikoida, ei sitä tiedä kun kokeilemalla :) Etköhän siekin saa vielä ajan varattua sitä tatuointia varten ;) Ja hei ihana kuulla, kiitos paljon <3 käyn heti tsekkaamassa!!

   Poista
 2. Rentoilu on kyllä yks joulun parhaista puolista <3 Jotenkin joulukuussa osaa ottaa paljon rauhallisemmin ku muina kuukausina :D Ja uu millaista tatuointia oot ajatellut?

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon tuosta siun kanssa niin samaa mieltä! Jotenkin tän kuukauden mukana vaan tulee se rauha, ja varsinkin sitten niinä virallisina pyhäpäivinä - fiilis on vaan niin rauhallinen ja rentoutunut <3 Hyvä kevennys aina vuoden loppuun, varsinkin jos on ollut kiireistä tai stressiä! :) On yks tekstin pätkä, jolla on ollut pitkään miulle todella henkilökohtainen merkitys ja se on muutamassakin elämänvaiheessa ollut sellanen, että sen ajattelu on auttanut - sitten kun se viimein on iholla, tulee lopputulos varmasti näkymään täällä ;)

   Poista
 3. Tuo rentoutuminen kuuluu ihan ensimmäisenä mun joulukuun to do -listalle, sillä koko syksy on ollut superkiireinen. Tatuointi on kans yksi mun haaveista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin tosi hyvä sitten, että oot päättänyt tän kuun aikana pysähtyä ja ottaa rauhallisemmin <3 Ja toivottavasti se haave joskus toteutuu! :)

   Poista
 4. Kiva postaus :-)

  Kans pakko kommentoida tosta sun oikean puolisesta kuvasta (ylhäällä) tossa palkissa, aivan upee ja ihana karvatakki!

  http://yovencie.wixsite.com/post/
  fashion / style / music

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos hirmusesti!! Tuo takki on kyllä ehdottomasti lemppari <3

   Poista