SOCIAL MEDIA

torstai 8. joulukuuta 2016

NOSTA ITSES POHJALTA

Välillä itsensä löytää keskeltä ahdistusta, stressiä ja alakuloisuutta. Joskus näin käy päivästä toiseen, suht pitkänkin aikaa. Jää niin sanotusti ''levy päälle'' sen huonon fiiliksen kanssa. Tuntuu kotoisalta. Ei osaa päästää irti, koska se on niin tuttua.


Jonkinlainen sanontahan on olemassa, että ''onnellisuus on valinta''. Käytin itsekin joskus sitä todella paljon, mutta ei se valitettavasti oikeesti aina oo. Välillä tulee niitä hetkiä tai aikoja, ettei yksinkertaisesti pysty olemaan onnellinen.

Mutta valinta on se, että päästääkö lopulta siitä negatiivisuudesta irti, vai antaako sen vallata kokonaan. Jossain vaiheessa se on itsestään kiinni, se huono fiilis. Kaikenlaiset asiat jotka tulee vastaan on enemmän kuin hyvä käsitellä, ja varsinkin just sillä tavoin miltä ne tuntuu. Tunteiden pois työntäminen ei tee asiasta helpompaa, päinvastoin. Usein ne palaa sitten pahempana. Mutta on niin tärkeetä myös sitten käsittelyn jälkeen päästää irti joistain fiiliksistä - silloin, kun ne vie energiaa, eikä tue omaa hyvinvointia. Joskus se tuntua todella vaikeelta, mutta välillä oman hyvinvoinnin eteen täytyy tehdä enemmän työtä. Se on sen arvoista, kun on kyse omasta onnellisuudesta.


Pohjalla pitää välillä käydä, nähdäkseen miten pystyy päästämään huonoista fiiliksistä irti. Nähdäkseen, kuinka paljon vaatii omalla kohdalla joutua sinne pohjalle, ja kuinka paljon vaatii päästä sieltä pois. 

Nähdäkseen, kuinka vahva on.

Lähetä kommentti