SOCIAL MEDIA

tiistai 27. joulukuuta 2016

RAW 'N MORE

Ollaan Pinjan kanssa pohdittu sekä listattu monia paikkoja, joissa halutaan käydä. Kahviloita, ravintoloita, ulkomaita ja festareita näin muun muassa. Tykätään molemmat suunnitella sekä on kivaa tehdä erilaisia juttuja yhdessä, kun on aika samanlaiset ajatusmaailmat, mieltymykset ja arvot.


Viime viikolla toteutettiin taas yksi ajatus, ja käytiin Raw n' More nimisessä kahvilassa, johon rakastuttiin molemmat. Ruokiin sekä ympäristöön. Törmäsin muutama viikko sitten instagramissa kuvaan, jossa oli kyseisen kahvilan ruokia, ja kuvan raakapitsa, raakakakku ja raakasuklaakonvehdit sai miut vakuuttumaan siitä, että siinä kahvilassa on pakko päästä käymään!

Paikka oli ihanan pikkuinen, kaunis ja valoisa. Miulle tuli siitä heti ensimmäisenä mieleen Lontoon Nama foods kun astuin ovesta sisään. Tuli kyllä niin hyvä fiilis, kun tää kahvila sai vahvasti ajatukset takaisin siihen ihanaan kaupunkiin. En ollut edes ajatellut, että täältä Suomestakin löytyy paikka, jossa on noin paljon erilaisia raakaruokia tarjolla!


Koska raakapitsaa olin maistanut Lontoossa, halusin kokeilla nyt jotain muuta, ja päädyin pitkän pohdinnan jälkeen raakawrappeihin, johon myös Pinja päätyi päivän keiton lisäksi. Haluttiin myös tietysti jotain makeaa, joten otettiin raakakakut ja pienet suklaiset jutut. Mie otin trio eli mansikka-vanilja-suklaakakun sekä riisisuklaata, ja Pinja appelsiini-tyrni-suklaakakun sekä fudgepallon.

Oltiin koko settiin enemmän kuin tyytyväisiä, ja sanoinkin Pinjalle siinä syödessä, etten osaa edes kuvailla, miten hyvää kaikki syömäni oli. Voin vaan suositella tuota paikkaa! Aijon ihan varmasti mennä tuonne joskus uudestaan.

6 kommenttia :

 1. Olihan se vaan ihana kahvila! Vesi tuli kielelle kun näitä kuvias kattelin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä <3 ja no eikö, arvaa vaan miten sitten näitä muokatessa! :D

   Poista
 2. Oi näyttää överi hyviltä! Mä kasvisruokailijana oon kans tutustunut kaikkiin raakakakkuihin. Ihanaa, kun niitä on kahviloissa niin hyvin tullut tarjolle. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkkin! Kiva kuulla, raakakakut on aivan ihania ja parasta on se, miten ne pitää hyvin nälkääkin ja tietää kakkupalan tekevän vaan hyvää keholle <3

   Poista