SOCIAL MEDIA

sunnuntai 25. joulukuuta 2016

UUSI KAMERA

Yks tän joulun parhaimpia juttuja rauhallisuuden, rentoutumisen, fiiliksen, hyvän ruoan sekä ihanan seuran lisäksi on ehdottomasti tämä uusi kamera. Oon ihan super innoissani tästä, enkä malta odottaa sitä, kun pääsen tätä kunnolla käyttämään ja testailemaan!


Pitkään tutkiskelin netistä miulle sopivaa sekä miellyttävää kameraa, ja lopulta vaihtoehtoja oli kaksi. En osannut päättää niiden väliltä, joten päätin mennä ihan liikkeeseen joltain ammattilaiselta kysymään mielipidettä. Juteltiin pitkään, vertailtiin sekä vähän testailtiin ja päädyin lopulta tähän, ollen 100% varma siitä, etten tehnyt väärää valintaa.

Vanhaan kameraan tässä on todella paljon eroja - enkä koe sen miun canon eos 1100d kameran olevan huono, mutta se ei vaan enää palvellut omia tarpeita. Ja tottakai sitä haluaa kehittyä siinä asiassa, mitä tekee paljon. Eikä se onnistu jos tuntuu siltä, että seisoo paikallaan sen kehityksen kanssa. Nyt oli aika saada jotain muuta tilalle, ja tähän oonkin aivan rakastunut.

Tärkeimpiä eroja miulle tässä on muun muassa megapikselien määrä joita on puolet enemmän kuin edellisessä, kääntyvä näyttö, sisäänrakennettu WIFI ja NFC sekä tämän pienempi koko. Useampaankin otteeseen turhautti kanniskella isoa kameraa, koska se vei paljon tilaa ja painoi laukussa muiden tavaroiden kanssa. Kun menee useammaksi tunniksi kävelemään esimerkiksi keskustaan niin on kiva, että kameraa on helppo ja kantaa sekä ottaa esille kuvia varten, eikä vie paljoa tilaa tai rasita olkapäätä.

Ja merkkinä Canon oli ehdoton - pidän siitä henkilökohtaisesti eniten.


Eilinen jouluaatto meni todella ihanasti - jaettiin lahjat, nautittiin seurasta, ruoasta sekä hyvästä viinistä ja rentouduttiin, ilman mitään sen ihmeellisempää. Ja se ehkä siinä olikin parasta. Ei tarvinnut tehdä mitään kummoista, kunhan oltiin ja otettiin rauhallisesti. Välillä (tai no, omalla kohdalla liiankin usein) sitä unohtaa oikeesti vaan pysähtyä, jättää kaikenlaiset stressit hetkeksi syrjään ja antaa aikaa sellaiselle ''tekemättömyydelle'', mutta onneksi joulu on juuri sitä varten.

Poden usein huonoa omatuntoa siitä, jos en mukamas tee jotain tärkeää tai edistävää, vaikka sehän on myös älyttömän tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta, ettei aina vaan tee jotain. Välillä on enemmän kuin hyvä vaan lojua sohvalla, katsoa sitä lempisarjaa, juoda hyvää viiniä ja keskustella pitkään lähimmäisen kanssa, lueskelella hyvää kirjaa tai tehdä ihan mitä vaan, mikä saa itsensä hetkeksi oikeesti rentoutumaan. Unohtamaan mahdolliset huonot asiat ja huomaamaan, miten ihanaa on myös ihan vaan olla.

Tänään jatkuu tämä lojuminen hyvällä omatunnolla - tällä hetkellä makaan sängyssä, netflixissä pyörii hyvä sarja, lasissa on lämmintä glögiä sekä viereisessä huoneessa sisko, jonka seuraan menen tämän oman hetken jälkeen. Nauttikaahan tekin tästä päivästä, ja muistakaa rentoutua. ♥

2 kommenttia :

  1. Sun joulu kuulostaa sujuneen hyvin!! Ihanaa joulua vielä näin hieman myöhässä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sujui kyllä tosi kivasti! Kiitos paljon, siulle myös ihana <3

      Poista