SOCIAL MEDIA

perjantai 30. joulukuuta 2016

VÄHÄN NIITÄ EI NIIN HYVIÄ TAPOJA


x Pidän liiankin usein turhaan joitain sähkölaitteita päällä, esimerkiksi telkkaria tai valoja sellaisissa paikoissa, missä en edes ole tai ei tarvitsisi pitää.

x Kun tiskipöytä on tyhjä ja ensimmäiset astiat likaantuu, ja jos en heti laita niitä ensimmäisiä suoraan tiskikoneeseen, lopputulos on se, että ne menee sinne tiskoneeseen vasta sitten, kun astioita on niin iso kasa, ettei sekaan mahdu enempää. Oon onneksi tosin jo pikkuhiljaa oppinut laittamaan heti astiat koneeseen! Alkoi se sotku kieltämättä kyllästyttää.

x Vaikkei miun tekis mieli, juon silti tavan takia useamman kupin kahvia aamuisin. Ja jos lähden keskustaan, ostan lähes aina jostain yhden kupillisen. Ja miulla meneekin kahviin liikaa rahaa.

x Jätän usein sellaiset asiat viime tinkaan, joiden tekeminen ei kiinnosta miuta tarpeeksi. Kirjoitan aina ylös kaikki hoidettavat asiat, mutta teen sieltä aina ne kivoimmat ensin ja sysään viimeiseen asti niitä vähemmän kivoja.


x Oon todella hidas vastaamaan sähköposteihin. Luen aina aika nopeasti uudet, mutta usein miulla menee useampikin päivä vastaamiseen. Yritän tosin koko ajan petrata tätä, koska inhoan itse henkilökohtaisesti sitä, jos vastaamiseen menee kauan.

x Vaikka menisin kuinka aikaisin sänkyyn, katson silti aina jotain sarjaa niin kauan, kunnes silmät ei meinaa enää pysyä auki. Oon yrittänyt välillä siirtyä siihen, etten katsoiskaan sarjaa iltaisin vaan lukisin kirjaa, mutta se on vaan jäänyt tavaksi ja siitä onkin yllättävän vaikeaa päästä eroon.

x Kiroilen välillä joissain tilanteissa huomaamattani aika paljonkin, ja tää on sellanen juttu, josta en tykkää ollenkaan. Kiroilin joskus paljon, jonka takia se on vähän jäänyt. Oon siitä kuiteskin jo paljon päässyt eroon!

x Unohdan liian usein kauppaan mennessäni kangaskassin kotiin, ja joudun sen takia ostamaan muovikasseja. Sitten säästän niitä sen takia jos ''joskus vaikka johonkin tarvitsen'', ja aika harvoin niitä oikeesti tarvitsen. Ja sitten niitä kertyy.

6 kommenttia :

 1. Toi turhien valojen päälläpitäminen ja asioiden viimetinkaan jättäminen kuulostaa jotenki tutulta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah miten onkaan niin vaikeeta sammuttaa ne valot kun niitä ei tarvitse :D tai inhottavampien asioiden hoitaminen, pitäis ottaa tavaks että vaan tekis heti!

   Poista
 2. Samaistun tohon asioiden viimetinkaan jättämisessä, aina sitä löytää itsensä vääntämässä niska hiessä esim. jotain koulutyötä viimeisenä iltana.. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, kun on niin paljon kaikkea kivempaa tekemistä.. :D

   Poista
 3. Tää oli tosi mielenkiintonen postaus! Kieltämättä itsekin syyllistyn tuohon ensimmäiseen.. :-D

  http://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista