SOCIAL MEDIA

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

LUONNONKOSMETIIKKAAN SIIRTYMISESTÄ

Nyt vihdoin, oon kunnolla aloittanut tän projektin - luonnonkosmetiikkaan siirtymisen. Mainitsin täällä blogin puolella aiheesta jo viime kesän lopulla, ja kokeilinkin erilaisia tuotteita. Mutta oikeastaan vaan vähän satunnaisesti, ja lähinnä jotain paria kasvojen puhdistusjuttua, huulirasvoja tai puutereita.

Miulla on muutaman vuoden ajan ollut ongelmia miun ihon kanssa, eikä kyseisestä aiheesta puhuminen oo miulle helppoa. Jotenkin ahdistavaa, miten monen lääkekuurin, erilaisten ruokavalioiden sekä tuotteiden kokeilut ei oo vieläkään tuottanut kunnolla tulosta. Vegaaniseen ruokavalioon siirtymisestä huomasin olevan miulle hyötyä, muttei sekään mitään isoja ihmeitä tehnyt.


Sen takia uusiin tuotteisiin siirtyminen on aina tuntunut vaikealta. Ja tää ajatus tuntui jotenkin vielä haastavammalta, koska kyseessä ei oo ollut vaan vähän erilaiseen brändiin siirtyminen, vaan ihan erilaiseen kosmetiikkaan. Tai siltä se miusta tuntuu - isolta askeleelta. Kun oon erilaisia tuotteita kokeillut, niin joidenkin kohdalla miun iho on reagoinut niin pahasti, etten oo voinut käyttää niitä loppuun ja on täytynyt siirtyä takaisin vanhaan, tuttuun ja turvalliseen. Ihonhoitotuotteetkin maksaa, joten ajatus siitä, että tulis taas ostettua tuotteita jotka jää käyttämättä sen takia ettei sovi, ei houkuttanut.

Vaikka miulla periaatteessa ''luottotuotteet'' on tässä monta kuukautta ollut, ei nekään silti oo täysin auttanut. Oon alitajuisesti koko ajan ajatellut niiden olevan vaan välivaihe. Päätin nyt siis viimein rohkaistua tän asian kanssa, koska vaan kokeilemallahan tietää. Ehkä tulenkin olemaan tyytyväisempi, kuin mihinkään aikaisempiin kokemuksiin. Tällaiset jutut on todella yksilöllisiä, joten vaan rohkeasti yrittämällä saa tietää.

Käytän tottakai nykyiset loppuun joissa on vielä käytettävää, mutta oon nyt alkanut ostaa luonnonkosmetiikkaa niiden tuotteiden tilalle, jotka on loppunut. Tällä hetkellä löytyy jo aika monta uutukaista, muun muassa kuorintaa, päivävoidetta, kasvovettä sekä silmänympärysvoidetta! Niiden lisäksi myös hiuksille shampoo ja hoitoaine. Ja tietenkin jo ne aikaisemmat, joita oon kokeillut ja todennut hyviksi, mutta nyt on lähtenyt tää prosessi etenemään hyvää tahtia.


Vielä en osaa sen kummemmin sanoa, oliko tämä siirtyminen hyvä, huono vai neutraali asia, mutta tuun varmasti kirjoittelemaan fiiliksiä sitten, kun jonkin aikaa oon tuotteita käyttänyt. Ajattelin myös, että jos tykästyn moneenkin tuotteeseen, voisin niitä videon muodossa esitellä sekä puhua niistä paremmin!

6 kommenttia :

 1. Jään kyllä innolla odottelemaan jatkopostauksia tästä aiheesta! Itse olen jo vuosia ajatellut, että pitäisi luonnonkosmetiikkaan siirtyä vähitellen, mutten ainakaan vielä ole saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja aloitettua siirtymää. Ehkä vielä jonain päivänä! Mutta ois kyllä kiva kuulla fiiliksiä, et onko toimivia vanhoja luottotuotteita korvaavia tuotteita helppo löytää ja miten muutenkin muutos sujuu :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Ja miten se aloittaminen onkaan välillä niin vaikeaa :D Toivottavasti on jotain hyötyä siulle miun tulevista postauksista aiheeseen liittyen! Kiitos kivasta kommentista <3

   Poista
 2. Oon tosi ilonen (näin luonnonkosmetiikkaan vannoutuneena), että lähdit kokeilemaan tollasta muutosta. Varmasti kynnys on tosi suuri, kun vielä kaikki kosmetiikka maksaa aika lailla, jos ne ei sitten sovikkaan.. Toivon sydämestäni, että saat apua ja toimivuutta luonnonkosmetiikasta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ollut tärkeä osa tätä, että uskalsin lähteä kokeilemaan. <3 Toivotaan parasta!

   Poista
 3. Mä oon tykännyt itse ihan älyttömän paljon luonnonkosmetiikasta<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Ehkä itsekkin hurahdan vielä enemmän siihen <3

   Poista