SOCIAL MEDIA

lauantai 28. tammikuuta 2017

MATKAN VARAUS ULKOMAILLE CHECK

Rakastan sitä tunnetta joka tulee, kun varaa matkan johonkin uuteen paikkaan, tai ylipäätään ulkomaille. Sain taas kokea sen fiiliksen muutama päivä sitten.


Suunnataan nimittäin miun isän kanssa toukokuun puolessa välissä Espanjaan Alicanteen, kun miulla on pari viikkoa vapaata koulusta ennen valmistumista! Tsemppaa ihan älyttömästi näitä viimeisiä kuukausia varten ajatus siitä, että pääsee heti koulun loputtua rentoutumaan täysillä, ja parhaalla tavalla.

Paikka on tosiaan miulle ihan uusi, en itseasiassa muista edes aikaisemmin kuulleeni kohteesta, kuin vasta nyt kun tutkittiin vaihtoehtoja. Oon jo jonkin verran tutkinut netistä juttuja tuosta kaupungista, ja uskon tämän olevan erittäin hyvä valinta. Tarkoituksena on lähteä pääasiassa rentoutumaan, mutta varmasti tulee myös kierreltyä erilaisissa paikoissa ja tehtyä erilaisia juttuja!

Kuvat aikaisemmilta matkoilta: Nizza ja Kreeta
Tieto tulevasta matkasta tsemppaa myös näinä pimeinä ja kylminä päivinä. Tällä viikolla tän hetkinen Suomessa oleva sää ei oo tuntunut yhtään niin masentavalta, kuin ennen matkan varausta, vaikka matka onkin vasta toukokuussa.

6 kommenttia :

 1. Oiettä kuinka ihanaa! Vähänkö mun matkakuume vaan nousee :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä <3 Hahah, toivottavasti siekin pääset pian taas uudestaan ulkomaille :) Arvaa vaan nousko oma matkakuume teidän matkan kuvia katsellessa, näytti niin täydelliseltä! :D

   Poista
 2. Ei vitsit ihanaa! ❤ Toivottavasti reissusta tulee ikimuistoinen! Munkin on aina pakko päästä koulun loputtua edes pienelle kaupunkilomalle ennen kesätöiden alkamista. Just hyvä palkinto, jota odottaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todellakin sitä!! Niin on, tietää ansainneensa loman <3

   Poista