SOCIAL MEDIA

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

ON HYVÄ MYÖS VAAN OLLA

Tänään oon pitkästä aikaa oikeesti vaan ollut. En edes oo tiskannut paistinpannua joka sitä hommaa odottaa tuolla lounaan jäljiltä, en oo käynyt kalenteria läpi ja pohtinut tulevaa tai tehnyt mitään muutakaan pientä, mikä on yhtään tuntunut olevan täyttä rentoutumistani vastaan. Ei mitään muuta, kuin pieni lenkki, hyvää ruokaa, lempisarja, ja mieltä avartava kirja. Ja nyt tämä postaus.


Ja tuntuu muuten älyttömän hyvältä. Viime aikoina miun ''rauhalliset'' ja ''en tee mitään''-päivät on aina mennyt kuiteskin siihen, että joko järjestelen sekä siivoan kotia älyttömästi, suunnittelen tulevaa sekä selaan kalenteria tai muuten vaan stressaan jostain. Ajattelen sitä, miten pitäis tehdä jotain. Tänään en tehnyt niin. En mitään edellä mainituista.


100% läsnä hetkessä, eikä väliä yhtään millään muulla. En edes muistanut, miten hyvältä se tuntuu, ja miten rentoutunut olo sitten on. Tuntuu pitkästä aikaa oikeesti siltä, kuin ois saanut niin sanotusti ladattua akkuja kunnolla täyteen.

Aina ei todellakaan pidä tehdä jotain. Niiden tuottoisien, täyteen buukattujen ja aktiivisten päivien lisäksi tällaiset on ihan yhtä tärkeitä.


Ja välillä sen tajuamiseksi, tarvitsee pysähtyä. Täytyy tehdä tilaa sellaisille päiville, ettei ajattele kummoisempia tai stressaa yhtään mitään, tai tee mitään muuta, kuin juttuja, jotka saa rentoutumaan.

On hyvä myös just näin. Yhtään mitään yrittämättä tai itseltään vaatimatta.

6 kommenttia :

 1. Ihana tyyli kirjottaa ♥ niin asiaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! <3 Mulla on tullut rentouduttua myt lomalla todella paljon ja se tuntuu tosi hyvältä. Kuitenki näin paljon rentoutuneena tuntuu taas pahimmalta alottaa arki. Nousta pedistä ja tehdä koulujuttuja. Jo pelkkä ajatus saa aikaan stressinkipinän. Mutta ehdottomasti meidän täytyy pitää välillä päiviä, jolloin olla vain omien ajatustensa kanssa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maija! <3 Joo sekin on totta, että jos yhtään liikaa antaa itsensä vaan olla niin voi olla vaikeuksia taas olla tehokas :D Sekin on niin yksilöllistä! Sen takia onkin hyvä kuunnella omaa fiilistä - kuinka paljon tekemättömyyttä tarvitsee rentoutuakseen niin, että siitä saa lähinnä energiaa eikä vie sitä pois! Koska myös se että välillä jarruttaa, antaa voimaa :) Kohtuu kaikessa! Mutta ihanaa kuulla, että oot saanut rentouduttua ja siitä on tullut hyvä fiilis <3 Huijaa ajatuksias ja ala vaan tekemään sen kummempia miettimättä, teen itse usein niin jos tuntuu vastenmieliseltä, että suljen jollain hyväksi todetulla tavalla ajatukset hetkeksi kokonaan pois (esimerkiksi luen kirjaa, täytän tiski- tai pyykinpesukonetta tai meditoin) ja sitten vaan alan tekemään miettimättä yhtään sitä kuinka inhottaa :) Välillä on vaikeaa olla ajattelematta liikaa, mutta se on just se pahin vihollinen tekemisen aloittamisessa, joten sen pois työntämisen harjoittelu on niin hyväksi <3

   Poista
 3. Ihana valo noissa kuvissa, meille sattui hyvä sää! Tuo aihe on super tärkeä, jokaisen tulisi pitää sellaisia lepopäiviä, jolloin ei tehdä mitään mikä tuntuu jollain tapaa suoritukselta, tai työläältä. Ja niitä päiviä jolloin ei tarvitse ajatella yhtään mitään, tai olla kontaktissa kehenkään! Hyvä että sullekin tuli tollanen päivä että sait kaiken unohtumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Tuli niin paljon energiaa tuosta luonnonvalosta <3 Oot oikeessa, elämän ei pitäis mennä kiireessä juoksemiseen ja suorittamiseen!

   Poista