SOCIAL MEDIA

maanantai 23. tammikuuta 2017

VIIME VIIKOLLA

Hymyilyttää vieläkin älyttömästi, kun ajattelen tätä juttua - näiden opintojen viimeinen viikko konkreettista koulussa opiskelua oli viime viikolla. Enää kaksi työharjoittelua, ja sitten kesäkuussa valmistun viimein lähihoitajaksi. On tullut hetkiä, kun on tuntunut siltä, kuin hukkuis tehtäviin, portfolioihin ja kaikenmaailman monisteisiin, tai siltä, ettei kokeet mene millään läpi tai loppua niille ei näy. Mutta nyt, fiilikset on pelkästään positiiviset. Vaikea kuvitella, että valmistuminen on oikeesti jo näin lähellä, mutta en vois olla yhtään onnellisempi asiasta!

Pientä väli-infoa siitä luonnonkosmetiikkaan siirtymisestä - tällä hetkellä oon ainaskin vielä tyytyväinen. Ja pakko mainita Laveran käsirasvoista, oon niihin aivan rakastunut! Kaikki nää kosmetiikka jututhan on todella yksilöllisiä, joten en voi suoraan suositella minkään olevan pelastus kaikille. Anyway, omaan todella helposti kuivuvat kädet, varsinkin näin talvella, eikä mikään rasva tunnu kosteuttavan kunnolla pidemmäksi aikaa, kuin ehkä tunniksi laiton jälkeen. Mutta nyt, mikään kokeilemani rasva ei oo kosteuttanut pitkään aikaan niin hyvin miun käsiä, kuin Laveran!


Leikkasin viime kesänä tukkaa aika paljon, ja sen jälkeen oonkin maininnut, miten olin yllättävän tyytyväinen siihen tulokseen. Noh, nyt lähti vielä enemmän, niin kuin kuvista näkyy. On nimittäin aika suuri ero pituudessa, jos vertaa vaikka siihen, miten pitkät hiukset miulla oli vielä viime vuoden toukokuussa. Näin lyhyt tukka miulla on ollut viimeeksi ala-asteen kolmannella luokalla, mutta tykkään tän hetkisestä lookista kyllä niiin paljon.

Muutin elokuussa tähän asuntoon. Nyt on tammikuu, ja vielä viime viikolla miun kaikki sarjaboksit, elokuvat sekä kirjat oli kauniisti pinoissa, mutta tosin ikeakassissa, asuntoni nurkassa. Muuten täällä on ollut kaikki hyvin järjestyksessä ja siivoan usein, mutta se on purkamattomana pysynyt. En vaan ollut saanut aikaiseksi kasata yhtä hyllykköä, johon niiden kuului mennä. Nyt siihen tuli muutos, itseasiassa eilen - ja viimein täällä on rehellisesti kaikki tavarat just niillä paikoilla missä pitääkin. Yllättävän paljon tuollainenkin tekee fiiliksille. Pelkästään tuon hyllyn katsominen saa miut hyvälle tuulelle.


Kävin Lappeenrannassa, koska yhdellä miun parhaimmista ystävistä oli synttärit pari viikkoa sitten, ja käytiin nyt juhlimassa niitä. Ihan vaan kahdestaan, niinkuin meillä oikeastaan on lähes aina tapana juhlia kaikenlaisia juttuja, koska niistä illoista tulee aina yhtiä parhaimmista. Aina ei todellakaan tarvitse mitään isompia juhlia tai suurta porukkaa. Paras ystävä riittää.

Ostin (taas) uuden kirjan, vaikka lupasin itselleni, etten osta uutta ennenkuin oon lukenut kaikki aikaisemmat loppuun. Tällä hetkellä on neljä kirjaa kesken. Oon aina luullut, että oon todella huono lukemaan kirjoja ja etten muka tykkää kyseisestä ajanvietteestä ollenkaan, mutta se on oikeesti vaatinut vaan niitä oikeesti mieleisiä sekä kiinnostavia kirjoja. Siitä lukemisesta on nimittäin tullut yks miun tärkeimpiä tapoja rentoutua, vaikken ois ennen voinut kuvitellakkaan sitä mitenkään! Muutama lemppari on muodostunut, joista voisinkin vähän kertoa ja suositella täällä blogin puolella lähiviikkojen aikana.

Ihanaa alkanutta viikkoa jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle. ♥

4 kommenttia :

 1. Taas sanon, mutta oletpa suloinen noilla hiuksilla! <3 kaikki kuulumiset kuulostaa tosi positiivisilta, ja hyviltä! Ihanaa <3 Onnistunutta tulevaa viikkoa myös sulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten aina piristät!! Kiitos ihanasta kommentista ihana <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itsekin olen katsonut Laveran tuotteita kaupoissa, mutta en ole uskaltanut hankkia niitä ilman mitään tietoa niistä :D Kiitos vinkistä!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Joo itsekin katselin pitkään ennenkuin kokeilin :D Kiva kuulla, että vinkistä oli hyötyä <3

   Poista