SOCIAL MEDIA

tiistai 28. helmikuuta 2017

THIS MONTH

Yrityksiä parantaa unenlaatua, näiden opintojen viimeisten koulujuttujen tekemistä, uusien kasvoille tarkoitettujen hoitotuotteiden kokeilua sekä sarjamaratooneja.

Kaverin synttärijuhlat, juhlimista, uusia reseptikokeiluja sekä jopa pariinkin otteeseen leffassa käyntiä (kun yleensä tulee käytyä ehkä öö, kerran kolmessa kuukaudessa).


Venyttelyä, kotitreenejä, juoksulenkkejä sekä ihan vaan rentoutumista ja rauhassa paikallaan olemista.

Hammaslääkäripäivystystä (jota tuli panikoitua niin paljon, että tuli ehkä vähän itkettyä, koska hammaslääkärikammo), Pinjan wanhojen kuvailua sekä muutakin valokuvaamista, vaatekaapin uudelleen järjestelyä sekä kuumetta ja flunssaa.

Ystävien kanssa kahvittelua, muuten vaan hengailua ja autoajeluja, uusiin ihmisiin tutustumista, kokeiluja olla ilman kahvia useampi päivä putkeen (kun kahvia kuluu normaalisti se muutama kuppi päivässä), muutaman kuukauden tauon jälkeen päätös aloittaa tanssi uudestaan sekä uusien tanssilajien kokeilua.


Tässä on ollut pisin tauko postauksista, mitä miulla on tän blogin kanssa ollut, mutta oli se ihan harkittuakin. Vaikka tästä nautinkin ja haluaisin käyttää paljon vapaa-ajastani tähän, niin tiesin silti, että miun täytyy ottaa joihinkin asioihin vähän etäisyyttä viime postauksessa mainittujen uniongelmien, ja parista muusta asiasta kasvaneen stressin takia. Otin enemmän aikaa itselleni, ja käytin paljon vapaa-ajasta ihan vaan siihen, että enimmäkseen joko luin kirjoja, katsoin sarjoja, urheilin tai venyttelin. Yritin tehdä (taas, niinkuin miulla välillä tuppaa valitettavasti tapahtumaan) liikaa asioita kerralla, halusin liikaa asioita kerralla, joiden takia uskon uniongelmien tulleen kuvioihin. Kun innostun monista jutuista, en osaa oikein jarruttaa. Haluan vaan antaa itsestäni kaiken, kaikelle. Oli pakko ottaa hetkeksi vähän stoppia.

Tässä kuussa tuli silti tehtyä aika paljon kaikkea - varsinkin nyt loppukuusta, kun tuntui siltä, että alkaa paikallaan oleminen sekä tekemättömyys riittää. Joka tosin myös oli enemmän kuin tarpeen. En nimittäin muista, milloin oisin yhtä paljon tosissaan saanut pohdittua, mihin haluan vapaa-aikaani käyttää, mikä miulle on tärkeetä ja mitä oikeesti haluan tulevaisuudelta. Ja yks juttu, joka nousi vahvasti esille eikä oo kuulunut miun arkeen hetkeen, on tanssi.


Oon harrastanut tanssia yhteensä noin 11-12 vuotta, enkä edes muista mitään siitä ajasta, kun kyseinen harrastus ei kuulunut miun arkeen. En tiennyt elämästä ilman sitä. Paitsi sitten nyt muuton myötä, kun ei jotenkin tuntunut siltä, että kannattaa heti aloittaa jossain uudessa paikassa. Päätös tosin ei ehkä ollutkaan hyvä, koska oon saanut tanssista aina ihan älyttömän paljon iloa, piristystä ja energiaa arkeen. Kun se yhtäkkiä puuttui, niin olihan sillä iso vaikutus mielialaan. Varsinkin, kun se on ollut lähes aina arjessa mukana.

Päätin siis aloittaa tanssin uudestaan, kävin kokeilemassa pari kertaa tässä kuussa miulle uusia lajeja ja tein päätöksen. Säännöllinen tanssiminen alkaa uudestaan ensi maanantaina. Fiilis on sanoinkuvaamattoman hyvä.

Niin ja siitä unenlaadusta sekä määrästä, homma on lähtenyt selkeästi parempaan suuntaan. Ja uskon, että jatkuu sillä tavoin. Tuun siis olemaan ihan varmasti täällä taas aktiivisempi sekä postaamaan säännöllisemmin niinkuin ennen, josta oon tosi onnellinen! On tää ollut pitkään niin iso osa arkea, että on kerennyt tulla ikävä kirjoittelua, postausten suunnittelua ja kaikkea muuta mitä tähän bloggailuun liittyy.


Tästä tuli ehkä vähän sekava postaus, mutta päällimmäinen tarkoitus oli infota teille, että täällä taas ollaan, vielä entistäkin inspiroituneempana ja motivoituneempana! Toivottavasti teillä on mennyt tämä kuukausi hyvin. ♥

2 kommenttia :

  1. Ihana ihana <3 ittelleen pitää olla armollinen. Mulla käynyt ihan samalla tavalla tässä blogin kanssa.. Mutta oon aatellut, että väkisin en postauksia raapustele, se nimittäin huokuu lopputuloksestakin ja sitä en halua. Mutta eiköhän me molemmat päästä tässä taas vauhtiin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sie oot ihana <3 Joo totta siis sen huomaa, kun postaus on väkisin väännettyä ja tuntuu itekkin inhottavalta jos pitää "pakolla" tehä! Nimenomaan, kyl tää tästä :)

      Poista