SOCIAL MEDIA

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

INSTAGRAMIN FEEDISTÄ

Nykyään yhä useampi panostaa instagramin feediin - siihen, että myös se näyttää hyvältä, eikä vaan ne kuvat. Instagram on ylivoimaisesti miun lempisome, ja tykkäänkin katsoa kauniita feedejä, mutta myös kivoja, laadukkaita kuvia. Ja ennenkaikkea tykkään itse panostaa siihen, miltä nää jutut näyttää.


Oon aina rakastanut ottaa, sekä muokata kuvia, ja tykkäänkin enemmän muokata puhelimella, kuin koneella kuvia. Tän takia jaksankin panostaa siihen, miltä tuo miun instagram näyttää! En oikeastaan lähes koskaan mieti, että ''mitäköhän joku ajattelee tästä, tai sopiikohan nää kuvat nyt jonkun muun mielestä yhteen'', vaan haluan sen olevan just miun näkönen. Sellainen, mistä tykkään.


Miulle kaks tärkeintä juttua on kuvien yhtenäisyys, sekä monipuolisuus. On erilaisia kuvia, mutta silti kaikki jollain tapaa samanlaisia. Ja juurikin kuvien sävy ja niiden muokkaustyyli tekee niistä yhteenkuuluvia.

Oon ton oman sivun suhteen rakastunut tuollaisiin aika noh, värittömiin kuviin - mustaa, harmaata sekä valkoista, ja mahdollisesti jotain pieniä väripilkkuja jossain. Oon välillä miettinyt tuon muokkaustyylin muuttamista, varsinkin kun kesä alkaa lähestyä, koska silloin voisi olla ehkä kivempi lisätä värikkäämpiä kuvia. Oon kuiteskin tavallaan niin ''kiintynyt'' tuohon, etten tiedä mihin tuosta lähtisin hahah.


Instagram on miulle sellanen paikka, johon osittain puran sitä omaa taiteellista puolta. Jos kiinnostaa käydä tsekkaamassa, niin miut löytää sieltä nimimerkillä jannamilea!

Miten teillä on sen suhteen - mietittekö paljonkin sitä miltä se näyttää, vai lisäilettekö kuvia ihan vaan fiiliksen mukaan?

14 kommenttia :

 1. Ihanaa pohdintaa! Mulle ihan samalla tavalla oman instan näköisyys on itselle tärkeä juttu. Onhan se kiva, kun kaverit ja muut kertoo myös siitä pitävänsä, mutta se, että feed näyttää kivalta itelle on musta tärkeintä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos ihana! Joo nimenomaan - aina on kiva kuulla jos oma kädenjälki miellyttää muidenkin silmää, mutta parasta on se, kun katsoo itse sitä ja kokee sen olevan erittäin hyvä :) Kiva kuulla, että siulla on samanlaisia ajatuksia!

   Poista
 2. Kyllä sitä tulee aika paljon mietittyä miltä kuvat näyttävät. Tykkään itse harmaan, valkoisen ja jonkun hennon värin kuten vaaleansinisen tai -punaisen yhdistelmistä omassa feedissäni. Oiskin kiva joskus kuulla siun kuvanmuokkausvinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siun feed on ihanan valoisa!! Ja hei joo, voisin ehkä joskus toteuttaakin jonkin sen tyylisen postauksen :)

   Poista
 3. Sulla on kyllä mielettömän hieno instagram feedi! Jotenkin niin sun näkönen! :) Ymmärrän kyllä että välillä tekee mieli kokeilla jotain muuta ja jos siltä oikeesti tuntuu niin ei muuta kun kokeilemaan! :) Sulla on kuitenkin sen verran hyvä maku, ettei värilliset kuvat todellakaan ''pilaa'' mitään :)
  Mulla on sama juttu - tykkään monipuolisista, mutta samantyylisistä kuvista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! Joo tota oon kuullut paljon, että se on ihan miun näköinen hahah, mutta sitähän se tosiaan on :D Ehkä sitten lähempänä kesää teen jotain muutosta! Siunkin feed on upean näköinen - monipuolinen ja selkeesti sopii kuvat jollain tapaa yhteen <3

   Poista
 4. Sulla on kivan näkönen feed ja kivoja kuvia! Aloin seuraamaan.
  Itse tykkään kans panostaa feediin mutta erityisesti myös kuviin. Onhan se vaan paljon kivemman näköinen ensivaikutelma kun siihen feediin on edes vähän panostettu! :-)

  Mut löytää igstä nickillä @tiiajuutinen.

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Siulla on myös kivoja kuvia, osaat selkeästi kuvata <3

   Poista
 5. Näyttääpä nuo kuvat kivoilta! Mäkään en kauheammin mieti, että mätsääkö jokin kuva mun insta feediin, koska haluun kuitenkin sen olevan persoonallinen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni!! Aijjaa siun kuvat näyttää siltä, että on harkittua mihin järjestykseen laitat hahah :D Näyttää tosi yhteensopivilta ja kauniilta, vaikket kummemmin asiaa mietikkään <3

   Poista
 6. Täällä on fiilispohjainen Instagram-käyttäjä. En pyri siihen, että saavuttaisin mitään tuhatta seuraajaa, vaan haluan jakaa ystävien - ja piristystä kaipaavien tuntemattomien - kanssa elämän pieniä iloja ja ajatuksia. Sun feed on kyllä aika goals, mutta oma kiinnostus ei riitä noin yhtenäisen ulkoasun ylläpitämiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta! Ihana tunne varmasti sekin, kun ''pystyy'' rennosti lisäämään minkälaista vaan - kun vertaa sitten tällaiseen niin sanottuun suunnitelmalliseen julkaisemiseen :D Kiitos hirmusesti <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Voi muru, kiitos paljon <3 Siun feed on myös älyttömän ihana!!

   Poista