SOCIAL MEDIA

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

''NAISET LAITTAUTUU MIEHIÄ VARTEN?'' - NOT

Törmäsin aamulla lehtiartikkeliin, jossa puhuttiin trendeistä, joita ''naiset toteuttaa vaikka miehet vihaa''. En yleensä jaksa takertua mihinkään tällaisiin tai jäädä pohtimaan, mutta tästä jäätiin tänään keskustelemaan joksikin aikaa töissä, kun lukaistiin juttu läpi.


Ensinnäkin, vihaaminen on aika vahva sana. Tottakai kaikilla on mielipiteensä ja tykkää erilaisista ''trendeistä'', niin saakin olla, mutta ei se aina nyt välttämättä tarkoita ihan sitä vihaamista. Artikkelissa mainittiin esimerkiksi siitä, miten muka miehet eivät tykkää punaisesta huulipunasta naisen yllä. Joo, eivät ehkä kaikki, mutta on niitäkin ketkä tykkää. Tai niitä, kenelle asia on ihan sama eikä edes kiinnitä huomiota sen kummemmin.

Koko juttu kuulosti muutenkin siltä, että naiset muka laittautuu miehiä varten. Oon muulloinkin kuin vaan tässä tilanteessa törmännyt tällaiseen ajatteluun, ja en tätä henkilökohtaisesti ymmärrä ollenkaan. Viimeeksi esimerkiksi viime viikolla, kun kaverini oli meikannut, ja hänen tuttunsa oli vaan todennut siihen, että ''siullahan on mies kotona, ei siun tarvitse laittautua''.


Itse ainaskin laittaudun sen takia, että miusta se on kivaa. Nautin aidosti siitä meikkaamisesta, hiuksien laittamisesta sekä erilaisten asujen yhdistelemisestä. Enkä edes meikkaa joka päivä, koska aina ei vaan jaksa. On myös kiva näyttää laittautuneemmalta esimerkiksi joissain juhlissa tai kun menee syömään ravintolaan, ihan vaan itseään varten. Sen takia, että fiilis on hyvä omasta lookistaan. Eikä niiden miesten näkemistä varten. Uskon useammankin naisen samaistuvan johonkin kohtaan? Tottakai joskus saattaa laittautua esimerkiksi ensitreffejä varten tai jotain muuta, mutta ehkä jokainen laittautuminen ei perustu miesten miellyttämiseen.

Miun mielestä kaikista kauneinta on se, kun kantaa itsensä itsevarmasti, ylpeästi ja hyvällä asenteella. Ihan sama mitkä meikit tai asu on. Se itsevarmuus huokuu, ja näyttää todella upealta.


Hyvää naistenpäivää kaikki ihanat naiset siellä ruudun toisella puolella. Muistakaa näyttää just siltä, miten teistä tuntuu hyvältä, ja mikä näyttää teistä hyvältä - välittämättä muiden mielipiteistä. Me ollaan upeita ja kauniita just sellaisina, kuin me ollaan. ♥

10 kommenttia :

 1. Ihana postaus ja täyttä asiaa! <3 Hyvää naistenpäivää, olet upea!

  VastaaPoista
 2. Luin just eilen kans kyseisen jutun ja tavallaan miuta ihan nauratti ne jutut..mutta toisaalta taas ei. Olen aiemmin lukenut vastaavia ihan huvikseen ja siellä on taas sanottu miesten pitävän punaisesta ja erityisesti just siitä punaisesta huulipunasta. Nää on niin ristiriitaisia juttuja et ketkä tykkää ja ketkä ei. Haluisin nähä todellisuudessa sen määrän/porukan keiltä tätä asiaa on kyselty - siinä kun ei todellakaan oo suurin osa miehistä.

  Sen lisäks en kans ymmärrä tota että miksei saisi laittautua vaikka on mies kotona??? Siis oikeesti. Itellänikin on mies kotona ja laittaudun silti, en häntä vaan itseäni miellyttääkseni, koska haluan näyttää omaan silmään hyvältä. On päiviä kun ei jaksa meikata ja välillä on ihanaakin olla ilman meikkiä, mutta miksi olla meikkaamatta jos viihtyy paremmin edes vähän laittautuneempana kuin naturellina? En ymmärrä.

  Ihana kirjoitus ja niin täyttä asiaa! Myöhästynyttä naistenpäivää - oot huippu <3! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan - turha yleistää, on kuiteskin aina yksilöstä kiinni.. No niimpä!! Mitä väliä vaikka seurustelee, jos haluaa laittautua niin sitten laittautuu, ei se sitä miestä varten ole :D

   Kiitos paljon, ihana ja huippu oot sie!! <3

   Poista
 3. Aivan super mahtava postaus Janna!<3 Puhut faktaa :')

  VastaaPoista
 4. Oon niin samaa mieltä sun tekstin kanssa!

  VastaaPoista
 5. Oon samaa mieltä sun kanssa :) Näin just jutun, jossa nainen käski muitakin naisia laittautumaan sen takia, että "pysähdyt ihastelemaan itseäsi kaupan näyteikkunan heijastuksesta". Se on kyllä ihan älyttömän hyvä fiilis, kun pysähtyy ja ajattelee, että näytänpäs tänään kivalta. Jopa ehkä parempi fiilis kuin se, että joku mies sanoisi niin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis miulla on ollut joskus puhelimen taustakuvana kuva, jossa juurikin oli tuon tyylinen ''quote'' englanniksi!! :D Sen takiahan me laittaudutaan - itseämme varten. <3

   Poista