SOCIAL MEDIA

lauantai 11. maaliskuuta 2017

NOT SO NICE REALITY


x Kun yks päivä ajoin autolla töistä kotiin, nojasin käsilläni epämääräisesti rattiin. Oli neljän ruuhka, ja jäin punaisiin liikennevaloihin. Kun siinä nojailin, en tajunnut olevani auton torven päällä. Noh, painoin sitä sitten vahingossa, enkä tajunnut yhtään sen äänen tulevan miun autosta. Nojasin siihen varmaan ainaskin 10 sekunnin ajan, katselin ympärilleni ja ihmettelin, että kuka oikein tööttää kun mitään ei edes tapahdu. Sitten huomasin jalankulkijoiden sekä vieressä olevien autojen tuijottavan miuta, ja tajusin sen tulevan miun autosta..

x Ja automokat jatkuu, ajoin nimittäin aika monta kilometriä hätävilkut päällä tän viikon maanantaina. Miun auton kuskin ovi oli jäätynyt kiinni, joten menin pelkääjän paikan puolelta sisään. Painoin vahingossa kyynerpäällä hätävilkut päälle, enkä tajunnut sitä, ja luulin autolle käyneen jotain. Yritin ihan kaikkea muuta (muun muassa painelin eri nappeja, ränkkäsin vilkkuja, sammutin auton) mutta eihän ne pois mene, kuin painamalla sitä hätävilkku-nappia, jonka olemassaoloa en edes muistanut. Enkä kyllä myöskään tiennyt mikä se niistä napeista on, kun laitoin hädissäni isälle viestiä, että mitä pitää tehdä (sen jälkeen kun olin jo ajanut varmaan 5 kilometriä ne päällä.. :D) ja hän vastasi niistä hätävilkuista. Miulla on vahva tunne siitä, että miun pitäis vähän kerrata autokoulun asioita.

x Olin jo pari päivää himoinnut tietynlaista salaattia, ja sitten kun menin kauppaan, ostin siihen ne tarvikkeet. Kun pääsin kotiin, olin jo aika nälkäinen ja avasin vähän liian varomattomasti salaattisekoitus-pussin, jonka seurauksena kirjaimellisesti kaikki sisältö levisi lattialle, pöydälle sekä lavuaariin.

x Totesin alkuviikosta työkaverilleni, miten en koskaan kaadu talvisin liukkauden takia. Ois pitänyt olla sanomatta mitään, kaaduin nimittäin heti samana päivänä, kun olin kävelemässä kauppaan.

x Heräsin pari viikkoa sitten keskellä yötä, ja luulin kellon olevan puoli seitsemän aamulla. En tarkistanut asiaa - aloin vaan pesemään ja rasvaamaan kasvoja, pesin hampaat ja aloin tehdä aamupalaa sekä keittämään kahvia. Aloin kuiteskin ihmetellä, että miten oon niiin väsynyt, koska en yleensä aamuisin ole. Katsoin sitten kelloa, ja huomasinkin sen olevan vasta puoli kolme yöllä. Ja olin siis jo keittänyt sen kahvinkin valmiiksi ja tehnyt aamupalan.

x En myöskään koskaan nuku pommiin, mutta tällä viikolla nukuin. Ja vielä melkein tunnin. Ja oli miun toinen työpäivä kyseisessä työpaikassa.

2 kommenttia :