SOCIAL MEDIA

torstai 23. maaliskuuta 2017

TÄYDELLINEN TAKKI

Tulee nykyään harvemmin postattua ihan vaan jostain tietystä vaatekappaleesta, mutta rakastuin tähän niiiin paljon, että halusin omistaa postauksen tälle takille.


Katsoin tätä takkia jo joskus tammikuussa, mutten ostanut, koska olin juuri silloin löytänyt uuden takin. Kävin viime viikolla uudestaan Zarassa, ihan vaan pyörähtämässä sillä aikaa, kun odotin miun parin ystävän saapumista keskustaan.

Silmäilin alerekkiä, ja huomasin tän takin, joka oli nyt puoleen hintaan! Miulla kävi itseasiassa samanlainen tuuri takin kanssa, josta äsken mainitsinkin, ja se näkyy esimerkiksi tässä postauksessa.


Miulla on vähän tän tyylinen nahkatakki jo kaapissa, mutta siinä ei oo tuollaista karvakaulusta, ja materiaalikin on miun mielestä ihan eri näköistä. En vaan voinut kääntyä enää ympäri, koska olin sitä jo aikaisemminkin ihastellut.


Ei tosin oo vielä ihan näiden kelien takki (luulin olevan, mutta kun sen tuonne ulos laitoin, olin ihan jäässä) mutta varmasti pian pääsee kunnolla käyttämään!! Varsinkin tänään ulkona on näyttänyt siltä, että kevät alkaa tulemaan nopeasti.

6 kommenttia :

 1. vau upea takki! Zaran nahkatakit ovat vaan niin parhautta ;-)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kiva tää takki!! :) Sekä koko sun blogi itseasiassa! <3 Löytyi äsken ihan sattumalta, ja nyt olen jo ties kuinka monta kymmentä postausta lueskellut eteenpäin :') Jään ehdottomasti lukijaksi!

  HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, tuli heittämällä kyllä uudeksi lemppariksi :) Voi kiiitos hirmusesti!! <3 Ihana kuulla että tykkäät, tervetuloa!

   Poista
 3. Wau miten kiva takki! :) Itsellänikin etsinnässä juuri tuon mallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! No hei kannattaa tsekata Zarasta, siellä on kiva valikoima <3

   Poista