SOCIAL MEDIA

maanantai 3. huhtikuuta 2017

4x TÄN HETKEN KÄYTETYIMMÄT HUULIPUNAT


x Idun Minerals

Tää on näistä neljästä ollut miulla pisimpään, ja sävyn nimi on Björnbär. Sävy on sellainen, johon en tunnu millään kyllästyvän! Tykkään siitä, miltä tää tuntuu huulilla, mutta kestävyys ei ainaskaan miun mielestä oo niin hyvä, kuin noissa seuraavissa tuotteissa, jotka tässä postauksessa on. En sen takia käytä tätä niin, että olisi huulilla aamusta iltaan, vaan esimerkiksi johonkin illanistujaisiin tai muihin vastaaviin tää on ollut hyvä!

x Jeffree Star

Näistä uusin, mutta ehdottomasti noussut lemppariksi. Kivan tuntuinen huulilla, helppo levittää, kestää hyvin sekä pigmenttiäkin löytyy. Miulta löytyy sävy nimeltä No Tea, No Shade. Matta, mutta silti kiiltävä, ja rakastan tätä väriäkin todella paljon. Miulla ei oo tästä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa!


x Dior

Tän sävyn myynti on loppunut, niin en löytänyt oikein mitään linkkiä tähän, mutta tätä sävyä (813, 5th Avenue) miulla on esimerkiksi tässä postauksessa. Tykkään tässä huulipunassa eniten siitä, miten tää ei lähde kulumaan tuolta huulen sisäpuolelta päin, vaan pysyy hyvin koko huulilla vaikka useampaan otteeseen söisikin. Kivaa vaihtelua myös tällainen punainen, koska yleensä miun huulipunat on jotain todella tummia sekä kylmiä, violetin tai ruskean sävyisiä!

x Nyx Lingerie

Tykkään tästä Lingeriestä ihan älyttömästi, ja haluaisinkin näitä useamman, mutta mikään muu sävy ei erityisemmin tunnu omalta, paitsi tämä 10 Teddy. Tääkin ruskea voisi olla miun makuun vielä hitusen tummempi, mutta tykkään tästä näinkin. Oon yrittänyt etsiä jotain oikeasti tummaa ruskeaa huulipunaa, mutten oo vielä törmännyt hyvään, joten jos on mitään vinkkejä niin kertokaa ihmeessä!

4 kommenttia :

 1. Nuo Nyxin Lingeriet on ihan mun lemppareita, mutta nuo muut kuulostaa myös tosi kivoilta ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nekin on kokeilemisen arvoisia, jos Nyxistä tykkäät! <3

   Poista
 2. aaahh toi no tea, no shade on nii upee ❤️

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista