SOCIAL MEDIA

torstai 6. huhtikuuta 2017

JUTTUJA, JOITA ET EHKÄ TIENNYT MIUSTA

- Olin pienempänä ihan tajuton Japani-fani. Kuuntelin J-rock-musiikkia, piirtelin paljon animejuttuja sekä parin kaverin kanssa joskus ala-asteen toisella luokalla pidettiin teippejä nenässä muuten vaan, koska nähtiin jossain japanilaisessa sarjassa jonkun tekevän niin.

- Kävin myös läpi aikamoisen ''punk-vaiheen'' (tai sitä sillä pukeutumisella ja meikkaamisella hain), ja meikkasin 5-luokalla silmät kajaalilla sekä luomivärillä ihan mustaksi, pidin ketjuja ja niittikoruja sekä tupeerasin tukan todella suureksi.. :D Vähän ahdistaa katsoa vanhoja kuvia niistä ajoista.

- Juon teen aina super jäähdytettynä, siis vasta noin tunti sen jälkeen kun oon laittanut sen hautumaan. Tee on parasta, kun se ei oo enää kuumaa tai liian lämmintä, ja se on saanut hautua pitkään!


- Oon liiankin empaattinen, ja pohdiskelen sekä analysoin paljon muiden tunteita. Tavallaan välillä ''elän niiden kautta'', enkä osaa oikein hallita sitä, ettei tunteet olis liikaa mukana - lähes ihan sama kenestä on kyse. Tää miun empaattisuus on yks niitä suurimpia juttuja, jotka saa miut itkemään. Koen tän piirteen olevan toisaalta myös miun vahvuus - kun oon muille hyvä, saan siitä itsekin hyvää fiilistä.

- Maksan laskut aina viime tipassa. En sen takia, etteikö olisi varaa maksaa niitä, vaan siksi, että se tuntuu aina niin kamalan työläältä. 

- Ra-kas-tan Lidlin paistopisteen Luomu kaurasydän-leipää. Siis painosanalla rakastan. Voisin syödä sitä joka päivä avokadon kera.


- Säilytän vähän liikaakin kaikenlaisia miun mielestä hienoja paketteja, paperikasseja tms. jotka on tyhjiä. En raaski heittää niitä roskiin, ennenkuin niitä on kerääntynyt niin paljon ettei oo muuta vaihtoehtoa.

- En oo koskaan maistanut oliiveja. Sanon aina etten pidä niistä, mutta todellisuudessa en edes tarkalleen tiedä, miltä ne maistuu.

- Rakastan meditointia ja uskon siihen, että sen lisääminen arkeen tekisi monelle hyvää. Oon itse huomannut aidosti positiivisia muutoksia sen jälkeen, kun aloin tehdä sitä säännöllisesti. Miulle on joskus sanottu, että se on noloa, outoa tai tyhmää, mutten vieläkään ymmärrä, että minkä takia se ois mitään noista kolmesta. Se on yksi osa miun päivärutiinia sekä hyvinvointia, jollain se on jokin muu mutta kaikilla on ne omat juttunsa, eikä mikään oo toistaan parempi! Kaikki on ihan yhtä jees, jos se tekee hyvää itselle.

10 kommenttia :

 1. Kiva asukokonaisuus ja hauska postaus <3 mulla sama rakasta tota kauraleipää oon nyt tauolla ja syön sitä :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos ihana! <3 Eikä, vitsi mikä sattuma :D Siis se vaan on ihan parasta!! Sitä tekee aina mieli hahah :D

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia ja kiva postaus muutenkin! Itelläkin on tapana säästää kaikki paperikassit :D
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Hahah kiva kuulla, etten oo ainut! :D Niistä ei vaan raaski luopua!

   Poista
 3. Voisin kanssa elää pelkästään niillä Lidlin paistopisteen kaurasydämillä!! :D Tosi hyvännäköiset housut muuten!

  sannixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi se on niin täydellistä se leipä!! :D Ja kiitos paljon <3

   Poista
 4. Waude mikä mimmi! Ja mitä paljastuksia susta ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista