SOCIAL MEDIA

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

PARASTA VIIME KUUKAUSINA


Viime kuussa muiden blogityttöjen kanssa vietetty viikonloppu - Alan vieläkin hymyilemään automaattisesti miettiessäni sitä, kun Jenna, Milla, Marianne sekä Emmi olivat viikonlopun täällä pääkaupunkiseudulla, jonka takia tälle täytyikin antaa erillinen maininta. Kierreltiin Helsingissä, käytiin sushilla, istumassa Hernesaarenrannassa, juotiin viiniä sekä syötiin pitsaa tukka nutturalla ja ''kotivaatteet'' yllä, käytiin baarissa tanssimassa jalat kipeiksi sekä valvottiin aamuun saakka. Ikävöin noita hetkiä, mutta onneksi ollaan jo suunnittelemassa uusia juttuja. ♥

Ystävät - tuon äsken mainitun viikonlopun lisäksi ihan kaikki muukin aika, mitä on tullut vietettyä läheisten kanssa viime kuukausina. Edellisessä postauksessa sanoinkin, miten oon tehnyt nyt enemmän niitä juttuja, mitkä on jäänyt vähemmälle - tää on yks niistä. Nautin paljon yksinolosta sekä itseni kehittämisestä, jonka takia välillä kaiken sen alle hukkuu se läheisten kanssa oleminen. Poden siitä usein huonoa omatuntoa, koska haluan antaa itsestäni aina 100% ihmisille, jotka miulle merkitsee. Joten kun tajuan sen, miten vähälle näkeminen on jäänyt, se tuntuu pahalta. Mutta onneks miun ympärillä on ihmisiä, jotka tuntee miut ja ymmärtää sen. Ja tietää sen, että oli mikä elämäntilanne tahansa, viime keskustelusta miten kauan tahansa, oon täällä heitä varten. Enkä vois olla kiitollisempi miun lähipiiristä. Siks on ollut nyt erityisen ihanaa pitkästä aikaa käyttää paljon aikaa ystävien kanssa olemiseen.

Ulkomaanmatka - Käytiin miun Isän kanssa Espanjassa, josta mainitsinkin täällä aikaisemmin. Reissun oli tarkoitus olla ihan tosissaan sitä rentoutumista, jota se todellakin oli! Tästä syystä ei oikeastaan olisikaan matkasta mitään postauksen muotoon kirjoitettavaa - tuli keskityttyä niiin paljon hetkessä elämiseen sekä kiireisestä arjesta rauhoittumiseen, ettei kirjoittaminen käynyt mielessäkään siellä ollessa.


Viileät kesäillat - Oonkin maininnut täällä, että syksy on miun lemppari vuodenaika. Tästä syystä tykkäänkin kesässä eniten niistä illoista, kun alkaa hieman hämärtyä sekä viilentyä, ja voi heittää hupparin tai nahkatakin päälle. Tosin tänä kesänä on saanut vetää muinakin aikoina päivästä takin päälle, mutten valita! Nää kelit on enemmän miun mieleen. Paitsi jos sataa. Silloin ei.

Uusi työ - Kun oman alan eli lähihoitajan työt ei tuntunutkaan omalta, huomasin heti miten paljon se vaikutti muuhunkin elämään. Miten olin paljon vähemmän energinen sekä aikaansaava kuin yleensä, ja miten arki tuntui yleisestikkin raskaammalta, kun ei nauttinutkaan siitä, mihin eniten aikaa arjesta kului. Alan vaihtaminen ainaskin nyt joksikin aikaa on siis tehnyt hyvää - oon nauttinut tästä työstä ihan uudella tavalla. Jos tuntuu työn kanssa siltä, ettei siitä nauti enää, päivät tuntuu raskailta ja elää vapaapäiviä varten, kannattaa lähteä miettimään tosissaan muita vaihtoehtoja. Työ vie paljon aikaa arjesta, joten siitä nauttiminen on tosi iso juttu oman hyvinvoinnin kannalta.

Huolettomuus - Olin niin stressaantunut talvella ja alkukeväästä etten muistanut, miltä tuntuu olla ilman stressiä. Mietin paljon kaikkia pikkuasioitakin. Viime aikoina on tullut tehtyä paljon enemmän juttuja fiilis pohjalta, enkä oo liikaa miettinyt, onko jokin nyt järkevää tai pitäiskö olla tekemässä jotain muuta. Niistä extemporesti tehdyistä jutuista tuleekin usein parhaimpia kokemuksia! Haluankin tästä eteenpäin pitää kiinni siitä, että tää asenne on aina jollain tapaa mukana. Ettei aina tarvitse miettiä, mikä olis järkevintä tai kannattavinta - tekee senkin mukaan, mikä tuntuu just sillä hetkellä hyvältä.

12 kommenttia :

 1. Oi ihana postaus <3 kuulostipa sun viimeisimmät kuukaudet kivoilta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos ihana Jenny <3 Joo on ollut hieman erilaista kuin alkuvuodesta, joka on tosin ollut vaan hyvä!

   Poista
 2. Voi sinä itse oot ihana <3 Ikävä sinuakin!

  VastaaPoista
 3. Hei tosi hienoo et tajusit mikä ei ollu sun juttu ton työn suhteen! :)
  Tosi kiva ja positiivinen postaus!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Voi Henna, olet ihana! Miulla on ikävä niitä myös. <3

   Poista
 5. Upeita juttuja on kyl mahtunut sun kesään <3

  VastaaPoista