SOCIAL MEDIA

tiistai 24. lokakuuta 2017

ANTOISA VIIKONLOPPU

Jyväskylän tytöt Ninni, Marianne sekä Laura kävivät Helsingissä reissulla, kävin heidän kanssaan istumassa iltaa ja oli ihanaa vaan jutella ilman mitään sen kummempaa - nautittiin läsnäolosta, seurasta sekä keskusteluista. Okei se oli torstai, mutta kävin samana iltana antamassa parhaalle ystävälleni syntymäpäivälahjan, ja luin kaksi sivuisen kortin keskellä katua, joka oli ehkä siirappisin kortti, mitä oon kirjottanut. Joten lasketaan tää torstai nyt mukaan viikonloppuun. Koska sekin oli antoisa.

Perjantaina oli kiireisempi työpäivä, kuin on ollut kertaakaan tän uuden työn aikana - joka meni lopulta paljon paremmin, kuin päivän alussa ajattelin. Kävin kyllä monissa fiiliksissä sen vuoron aikana, mutta loppupeleissä fiilis oli hyvä. Ja on edelleenkin. Viihdyn hyvin, ja saan älyttömän paljon energiaa siellä olemisesta, sekä miun työkavereista. Paljon on vielä opittavaa, haasteita on ollut sekä tuleekin olemaan, mutta nautin siitä. Nautin kaikesta tässä. Okei en ehkä ihan kaikesta, mutta lähes kaikessa on jotain pikkujuttuja, mitkä ei oo niitä mukavimpia, mutta ne on nimenomaan pieniä.


Käytiin vielä perjantai-iltana Ellan kanssa ajamassa, kuunneltiin molemmille henkilökohtaisesti merkittäviä biisejä, ja käytiin upeita, avoimia keskusteluja. Käydään oikeastaan lähes aina - on uskomattoman arvokasta, kun pääsee jonkun ihmisen kanssa helposti tosi avoimeen tilaan, ja saa uusia näkökulmia monenlaisiin juttuihin. Kun molemmat inspiroi toisiaan omilla ajatuksillaan sekä arvoillaan.

Lauantaiaamuna aika vähäisten yöunien jälkeen lähdin ottamaan ensimmäistä isoa tatuointia, jonka tekemiseen upposi noin neljä tuntia. Tosin suurin osa ajasta (eli silloin, kun ei sattunut suoraan sanottuna helvetin paljon, mutta niitä hetkiä oli yllättävän vähän!) ei tuntunut siltä, että olisin ollut ottamassa tatuointia. Unohdin sen välillä, koska se koko tilanne oli niin paljon kaikkea muutakin. Puhuttiin todella paljon, eikä mitenkään väkisin aiheita keksien tai säästä keskustellen - puhuttiin tärkeistä asioista, jakaen erilaisia näkökulmia, tarinoita sekä ajatuksia. Vitsi miten hieno tyyppi. Tulin niin onnelliseksi siitä kaikesta. Kyseinen tatuointi sai lisää merkitystä - kun katson tatuointia, muistan sen aamupäivän, sen tekijän. Sen, miten hienoja keskusteluja käytiin, miten ihana tyyppi hän on. Oon kiitollinen tatuoinnista, mutta myös siitä koko prosessista.

Tapasin lauantaina I love me-messuilla pyörähtäessäni Jaakko Halmetojan, jonka tapaamista oon ajatellut kauan, ja nyt se vihdoin tapahtui. Se oli mahtavaa, sain vastauksia kysymyksiin joita oon pohtinut.

Käytiin parin ystävän kanssa vielä samana iltana Evelinan yksityiskeikalla Casinolla. Laulettiin, tanssittiin, pidettiin hauskaa. Olin itse tosin vesilinjalla, mutta se ei koskaan estä miuta tanssimasta. Vedän täysillä silti, mistään muusta välittämättä.

Sunnuntaina käytiin Pinjan kanssa kuvailemassa sekä syömässä. Meidän yhteiset hetket tuppaa olemaan sellaisia, ettei osata olla käymättä vähän tai enemmän syvällisiä keskusteluja. Parasta niissä on se, miten käydään läpi kaikki mahdolliset tunteet - nauretaan, hämmennytään, ollaan vihaisia, huudetaan, käydään lähellä itkua, ja kyseenalaistetaan. Kun pääsee kotiin, on kieltämättä hieman uupunut, muttei mitenkään huonolla tavalla. Se meillä oleva yhteys, on vaan todella hienoa. Yhdessä tunnit tuntuu aina minuuteilta.


Huomasin vasta nyt tätä kirjoittaessa, miten tää viikonloppu oli antoisa oikeastaan vaan sen takia, mitä oon tehnyt muiden ihmisten kanssa. 

Ympärillä olevat ihmiset vaikuttaa siuhun paljon. Oikeesti paljon. Vaikka ajattelis ettei asia oo niin. Asiat tai ihmiset, joilla itsemme ympäröidään, ovat isossa roolissa sen suhteen, mitä me itse ollaan. Jos saa ympäristöstään huonoa energiaa, on parasta tehdä muutosta - vaikka se tuntuis vaikeelta, siitä kiittää itseään myöhemmin.

Oon niin kiitollinen noista hetkistä, ja monista muistakin. Kiitollinen niistäkin ihmisistä, keitä en tän viikonlopun aikana nähnyt, mutta on miun elämässä. Kiitollinen niistä hetkistä, kun joku on antanut miulle positiivista energiaa - on kyse ollut sitten spontaanista kehusta, hyvästä asiakaspalvelusta, ihan mistä vaan. 

Kiitos.

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa mukavalta sun viikonloppu, se on kyllä totta että ystävistä saa positiivista energiaa <3 Kaunis Janna! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yks parhaimmista energioista tulee sieltä! Kiitos paljon ihana <3

      Poista