SOCIAL MEDIA

maanantai 23. lokakuuta 2017

BUUMEISTA JA TRENDEISTÄ

Miuta henkilökohtaisesti välillä ärsyttää kaikki buumit, trendit, ja asiat missä käytetään termiä ''massan mukana''. Ei sen takia kun niitä on, vaan sen takia, että ne asiat nähdään sitten helposti vaan juuri sellaisina. Kun joku tekee jotain, mikä on meneillään oleva trendi, niin sen takiahan sen automaattisesti tekee? Vaan siks, koska moni muukin.


Esimerkiksi ihan vaan se, kun sanoo käyvänsä salilla. Oon saanut välillä vastaukseksi sen, miten ''aa se on nyt se fitness-buumi, tietysti käyt!''. Öö no siis oikeastaan en, vaan käyn koska haluan, tykkään siitä? Tai kun ostin veturihatun (jos et tiedä mikä hattu, niin näkyy esimerkiksi tässä instagram-kuvassa), niin sehän on sellainen bloggaajahattu - hankitko sen siksi? En.

Huomaan joutuvani isoon ristiriitaan tällaisissa tilanteissa - haluaisin puhtaasti oman fiiliksen mukaan jotain, mutta en sitten kuitenkaan, ettei miuta linkitettäis trendien mukana menijäksi. Mutten oo toisaalta koskaan oikein ymmärtänyt sitä, miksi se nyt on niin huono juttu? Joo, on erilaisia aikakausia kun suurimmalla osalla ihmisistä on jokin sama asia tai osa elämäntyyliä, muttei sitä lopullista motiivia ja ajatusta tiedä kukaan muu, kuin henkilö itse. Syynä voi ihan yksinkertaisesti olla se, ettei ole aiemmin ajatellut kummemmin tai nähnyt jotain juttua, ennen kuin se on tullut enemmän pinnalle. Varmasti on niitäkin tilanteita, kun joku lähtee nimenomaan sen takia mukaan, koska on buumi, mutta onko sillä nyt oikeesti väliä. Antaa jokaisen tehdä mitä haluaa, ei siinäkään oo miun mielestä mitään kritisoitavaa. Jokainen tekee omat valintansa. Jos haluaa kulkea trendien mukana ja siitä tulee hyvä fiilis, niin sehän on sitten vaan mahtavaa.


Pari tähän aiheeseen liittyvää tilannetta tuli miulle vastaan viime viikolla, kun halusinkin vaihtaa tulevan tatuointini paikkaa. Sen piti tulla ensin käteen, mutta halusinkin sen reiteen. Kun kerroin siitä parille tyypille, vastaukseksi tuli sieltä, että ''älä tee sitä, se on se sellanen basic bitch paikka, ota siihen käteen mielummin! kaikki muijat haluaa reiteen tatuoinnin, älä lähde siihen''. Kaikilla on tottakai omat mielipiteensä joka on hienoa, niin saakin olla, mutta jotenkin inhottava yleistys. Eikä toi nyt oo ehkä se kivoin juttu kuulla, kun halusin vaan kertoa, miten innoissani oon tulevasta tatuoinnista sekä paikan vaihtaminen tuntuu oikeelta jutulta. Ei oo mitään tekemistä sen kanssa, onko kenellä muulla tai kuinka monella mitä missäkin. Kyse on vaan miun fiiliksestä. Ja siellä reidessä se nyt on.

Ja jos meitä naisia nyt sattuu vaan olemaan useampi, kuka on halunnut reiteen tatuoinnin, miksi se tekee meistä muka automaattisesti jotain basic bitchejä? Ärsytti, aika paljonkin, myönnän sen. Mutta nyt sain purettua sen, eli kaikki hyvin.


Loppupeleissä on ihan sama, mitä kukaan muu ajattelee. Kunhan itsellään on hyvä olla. Tykkää siitä mitä tekee, missä on, mitä pukee, mitä hankkii - se vaan merkitsee. Muiden reaktiot voi herättää negatiivisia tunteita, niin miullekkin välillä käy - kaikille käy, mutta kun sen tunteen kohtaa, käsittelee ja puhuu siitä, se kyllä katoaa. Ja sitten voi taas keskittyä täysillä just niihin juttuihin, mitkä tuntuu itsestä hyvältä.

12 kommenttia :

 1. Toi on kyllä ärsyttävää! Toisaalta sekin on, kun ihastuu vaikkapa johonkin nimeen (jota ei vielä silloin tajua trendikkääksi) ja päättää, että antaa sen lapselleen, mutta yhtäkkiä kaksi sun kaveria antaa omille lapsilleen saman nimen, ennen kuin sun oma lapsi edes syntyy. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts tuokin kuulostaa inhottavalta. Tai ei varmastikkaan enää tuntuis hyvältä antaa samaa nimeä, mutta on kerennyt jo tottua siihen ajatukseen :/

   Poista
 2. Ei suoranaisesti liity aiheeseen mutta toi takki on aivan upea, sopii sulle ihanasti! :) Mistä olet tuon löytänyt?

  https://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiitos paljon! Itseasiassa miun kaveri osti sen laivalla - ja sai alennusta, kun suostui menemään osaksi muotinäytöstä joka oli meneillään :D Oon rakastunut tuohon väriin ylipäätään tällä hetkellä <3

   Poista
 3. Niin totta ja täyttä asiaa tää sun postaus! :) ja hei, aivan ihana tuo sun takki!! ♥

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
 4. Täysin totta tää sun postaus, mua ärsyttää aivan sama asia! :D ja mua ärsytti myös tosi paljon kun ihmiset ei myöskään ymmärrä sitä, et miks ostan kaikkia merkkijuttuja, kuten sanoin kaverilleni haluavani ganada goosen takin, niin se vaan sano et ei kannata ostaa sitä kun ei kukaan tällä kylällä kuitenkaan ymmärrä sellasten merkkitakkien päälle.. Sillei itsellenihän mä sitä oon ostamassa koska tykkään siitä takista, enkä siks että kaikki näkee et mulla on joku kallis merkkitakki päällä! niin ärsyttävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis samaistun niin paljon, oon saanut samanlaista kommenttia kun asuin Lappeenrannassa!! :D nimenomaan se on itseään varten, miks kaikki pitää miettiä aina sen kautta, että tärkeintä ois muiden mielipiteet ja ajatukset? Ei oo, omat on!

   Poista
 5. Mua ärsyttää välillä samat asiat! Koska minkä sille mahtaa jos silmää miellyttää asiat jotka miellyttävät muidenkin silmää! Ja ei se tarkoita että olisi pakko saada kaikki trendit omaan vaatekaappiin , koska ei ne kaikki miellytä kaikkia. Esimerkiksi tuo ”bloggarihattu” on sellainen mitä en ole vieläkään ymmärtänyt mikä siinä muita viehättää mutta ei se tarkota että se olisi jotenkin huono juttu siitä tykätä..

  https://simplylovingstyles.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, ihan kuin ei olis puhtaasti vaan omaa tahtoa.. Nimenomaan, koska ne on maku ja mielipidekysymyksiä - sitä paitsi ei kai kukaan nyt oikeesti pukis jotain mistä ei yhtään tykkää, vaan siks koska se on trendi.. :D Ihanaa että tulit kertomaan mielipitees <3

   Poista
 6. Niin hyviä pointteja ja oon samaa mieltä! Ja hei ihana sinä ja tuo takki!! ♥

  VastaaPoista