SOCIAL MEDIA

tiistai 10. lokakuuta 2017

ELÄMÄ ON AIKA SIISTIÄ


Sain uuden työpaikan. Pidin viime työstä - se opetti paljon, tutustuin moniin ihmisiin, mutta nyt on aika kokeilla jotain uutta. Tää uus tulee olemaan varmasti jotain tosi siistiä. Niin ja alettiin tässä sivussa myös muutaman mahtavan tyypin kanssa duunaamaan levy-yhtiö juttuja. Meistä on tullut pieni perhe.

Miusta tulee täti. Ja se voi tapahtua ihan millä vaan sekunnilla. Se puhelu, jossa siitä miulle kerrotaan. Jonka jälkeen otan junan, taksin tai juoksen sinne, missä se pieni käärö on, jota ollaan niin paljon odotettu.

Taisin sanoa tän vuoden tammikuussa, että varaan tatuointiajan. Varasin, mutten silloin. Se vähän venyi, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Varasin sen syyskuussa, ja itseasiassa otin niitä jo kaks. Ja ens viikolla tulee kolmas. Tän kolmannen jälkeen voisin ehkä hetkeksi rauhoittua, vaikka jatkuvasti pulpahteleekin uusia ja vanhoja ideoita.

Oon juonut myös laittoman paljon kahvia ja matcha-teetä viime kuukausina, enkä oo malttanut oikein nukkua. Mutta ei sitä aina jaksa, edellämainitut auttaa.

Oon kyllä ollut aika paljon kipeenä, ja tällä saattaa olla vaikutusta asiaan. 

Niin ja muutin Helsinkiin. Sinne, minne koko ajan halusinkin. Joudun täällä tiskaamaan käsin, mikä on ehkä kamalinta ikinä, mutta toisaalta ihan sama. Täällä oon onnellinen. Jos ei lasketa niitä hetkiä, kun tiskaan. Mutta siihenkin varmasti tottuu. Niin ja purin äsken vielä muuttolaatikoita, ja muutin elokuun alussa. Se kertoo ehkä vähän siitä, millaista tää syksy on ollut.

Vähän (paljon) väsyttää, mutta elämä on aika siistiä. On ollut muutamia vastoinkäymisiäkin, mutta ei jaksa välittää. Haluun nyt keskittyä hyvään.

Toivon, että siekin oot siellä pyrkinyt keskittymään siihen. Ja on ollut ihana kuulla useammaltakin, että on ollut ikävä miun kirjoittamista. Kiitos. Miulla on ollut ikävä sitä myös.

Ei aiheuteta sitä ikävää enää.

6 kommenttia :

 1. Siis mä istun just bussissa matkalla kotiin ja kelasin saman tapasia asioita siitä kuinka nyt keskityn 100% kaikkeen hyvään ja kivaan mitä elämässä on koska mun elämä on oikeesti aika pirun siistii😍 Sua on kaivattu❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan super mahtavaa, pidä siitä kiinni - niistä jutuista ja niiden ajattelusta!! Ihana kuulla, mie oon kaivannut myös teitä. <3

   Poista
 2. Voi, mikä onnellisuus sieltä huokuu tänne saakka ♥ Kaikkea ihan mahtavaa tapahtunut sulle ja tulee lähiaikoina tapahtumaan! Ikävä sua ja sun positiivisuutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että se välittyy! Kiitos ihan hirmusesti ihanista sanoista, oot muru <3

   Poista