SOCIAL MEDIA

sunnuntai 15. lokakuuta 2017

RIPSIENPIDENNYKSISTÄ + ALEKOODI

Muistan kun lähdin ensimmäistä kertaa ottamaan ripsienpidennyksiä, ja ajattelin, että ''pidän näitä vaan kesän, luovun sitten syksyllä'' - mutta nyt, siitä onkin puolitoista vuotta. Enkä ole pitänyt yhtäkään taukoa. Ja miun omat ripset on silti tosi hyvässä kunnossa!

Rakastan meikkaamisessa kaikkea muuta, kuin ripsarin laittoa. Ja inhoan meikkien pesussa eniten sitä, kun pitäis pestä ne ripsarit pois. Nää jutut on ehkä se isoin syy, miksi jäin koukkuun. Yks syy on myös miun omien ripsien sävy - ne on luonnostaan niin vaaleat, ettei niitä näe lähes ollenkaan, joka turhautti aika paljon. On ihanaa miten aamuisin silmät on aina ''valmiina''. En keksi yhtään huonoa syytä näiden ottamiselle ja ylläpidolle.

Ei kun keksin - en voi puhdistaa kasvoja kookosöljyllä, koska öljyn mukana tippuisi ripsiä nopeammin. Mutta tuo nyt on kaiken muun rinnalla aika pikku juttu, saan kuitenkin syödä kookosöljyä, joten all good.


Parasta on myös se, jos itse ripsihuollot sujuu tosi miellyttävästi, ilman mitään kirvelyjä tms., eikä palvelussakaan ole moitittavaa. Oon itse löytänyt nyt sellaisen tyypin, ketä en vaihtais koskaan pois.

Aikaisemmissa paikoissa joissa oon käynyt viimeisen 1,5 vuoden aikana, miun silmiä on kirvellyt huollon aikana. Ja välillä huoltojen jälkeen huomasin silmistäni muutaman verisuonen katkenneen, joten ne punoittivat pari päivää tietyistä kohdista. Löysin Harrietin sattumalta heinäkuussa, ja oon niiin kiitollinen siitä, että niin kävi. Heinäkuun jälkeen, yhdessäkään huollossa ei oo tuntunut silmissä miltään, eikä huoltojen jälkeen punottanut mistään.

Ja sen lisäks, Harriet on yks mahtavimpia tyyppejä, mitä oon tavannut. Huollot on aina samalla myös ystävän tapaamista - haleja, keskusteluja, musiikin kuuntelua, nauramista ja ihan vaan hiljaakin olemista (eli muun muassa sitä, kun nukahdan siihen kesken kaiken). Odotan näitä käyntejä nykyään jopa enemmän sen uudelleen näkemisen takia, kuin itse ripsihuollon. Piristää aina päivää, pidempääkin.


Alettiin tässä syksyllä tekemään yhteistyötä, joten jos teitä kiinnostaa ripsien kokeilu, tai etsinnässä on uusi huoltopaikka - miun nimen mainitsemalla saa 20% alennusta Harrietilta. Tästä linkistä voi katsella hintoja, ja samalta sivulta pääsee varailemaan aikaa! Jos haluaa nähdä enemmän kuvia, niin instagramista löydätte @lashesbyharriet nimellä. En voi kuin suositella - tää tyyppi pitää niin hyvää huolta, kuuntelee toiveita ripsien suhteen ja aina on helppo jutella.

Lähetä kommentti