SOCIAL MEDIA

torstai 12. lokakuuta 2017

VIISI ERILAISTA TEETÄ VIITEEN ERILAISEEN TILAAN

Juon teetä todella paljon. Ostelen niitä paketteja ehkä vähän liian usein - tällä hetkellä miun kaikki teet ei edes mahdu kaappeihin. On vaan parasta, miten on niin paljon erilaisia makuja, joista löytää helposti moniakin suosikkeja. Kampin Ruohonjuuren tee-nurkkaus onkin miun yks sellaisia lempipaikkoja, jossa vietän helposti paljon aikaa. Se on yks syy, miksei täällä kotona enää kaappeihin mahdu yhtäkään pakettia - siellä on niin monipuolinen valikoima, ja eksyn sinne vähintään viikottain.


Miun lempparit menee aikalailla kausittain, riippuen monesta tekijästä. Tässä syksyn aikana miulla on ollut selkeät viisi lempparia, joita oon huomannut käyttäväni eniten.

Relax - niin kuin edellisestä postauksesta huomasikin, on tässä syksyllä tullut aika isojakin muutoksia, jonka takia käyn välillä vähän liikaakin kierroksilla. Ostin tätä ensin lähinnä puoliks vitsillä, enkä täysin uskonut siihen, että tää oikeesti rauhottais. Nyt kun oon juonut tätä, huomaan selkeän eron sen jälkeen, kun oon juonut kupin tätä. Oon rentoutuneempi, ja rauhallisempi.

Immune Support - oon ollut tässä syksyllä tavallista enemmän kipeänä, eikä mikään oo tuntunut auttavan kuin hetkellisesti. Tää on ollut yks niitä hetkellisiä helpottajia, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Kurkkukivun suhteen tästä on ollut miulle eniten apua!


Vanilla chai - jokaisen tilanteen tee. Tää vaan on niin hyvää, ettei miulla oo mitään sanoja kuvastamaan sitä. Oon niin rakastunut tähän, tuntuu etten millään kyllästy vaikka joisin useamman kupin päivässä.

Nighty Night - en tiedä onko kyse jostain lumevaikutuksesta, mutta miuta alkaa aina väsyttää todella paljon sen jälkeen, kun oon juonut tätä. Oli kyse mistä vaikutuksesta tahansa, on tästä ollut silti niiin paljon apua nukahtamisen kanssa. Saatoin ennen pyöriä sängyssä tunnin tai kaks koska en vaan saanut unta, mutten enää sen jälkeen, kun aloin juoda tätä säännöllisesti.

Detox - Sushiöverit? Erittäin epäsäännöllisesti ja huonosti ruokailujen suhteen mennyt päivä? Krapula? Tää auttaa. En vois kuvitellakkaan enää, ettei miulla ois tätä aina kaapissa kyseisiä tilanteita varten.

Lähetä kommentti