SOCIAL MEDIA

sunnuntai 5. marraskuuta 2017

6x HUONOA TAPAA


x En juo koskaan lasia, pulloa tai tölkkiä tyhjäksi. Miun isä tekee tätä myös, ja miun siskot inhoaa kyseistä tapaa. En edes tiedä, miksi teen sitä! Aina vaan jää kesken.

x Puhun kovaa. Tai korotan ääntäni vahingossa huomaamattani, vaikken oo edes vihainen. Varsinkin silloin, kun innostun jostain asiasta tai selitän pitkää juttua, äänenvoimakkuus voi nousta aiika korkeaksi riippumatta siitä, missä ollaan ja mikä tilanne on, ellei joku siitä huomauta tarpeeks ajoissa. Olin pienempänä pahempi tän kanssa, osaan kyllä nykyään esimerkiksi töissä hallita tätä. Vapaa-ajalla en kovin hyvin.

x Pelkään samaan aikaan menettäväni koneelta tai puhelimesta tiedostot sekä kuvat, mutten silti saa aikaiseksi varmuuskopioida niitä, tai siirrettyä johonkin muistitikulle. Stressaan tätä usein, mitään ei silti koskaan tapahdu. Ärsyttävän aikaansaamatonta.

x Oon erittäin huono ja arvaamaton viesteihin vastaamisen suhteen. Välillä vastaan todella nopeesti muutaman tunnin ajan, välillä vastaamiseen menee useampi päivä. Oon myös huono ''peruspuheluiden'' suhteen, mutta rakastan facetimea ja videopuheluita! Puhunkin lähes päivittäin jonkun kanssa sillä tavoin. Viestien kanssa olis vähän parannettavaa.

x Jos laitan yhdenkin tavaran - edes hetkeksi miun pesukoneen päälle ajatellen, miten ''kohta kun kerkeän/jaksan siirrän sen omalle paikalleen'', en varmasti siirrä sitä. Ja siihen kerääntyy sitä mukaa aika paljon muutakin. Jossain vaiheessa voin huomata, miten siinä on yhtenä isona kasana muun muassa pari paitaa joita en valinnutkaan päälleni mutten jaksanut laittaa takaisin vaatekaappiin, avaamaton vanulappupaketti, muutama ponnari sekä kasvojen puhdistustuotteita.

x Rakastan ruokakaupoissa pyörimistä, joka kostautuukin usein sillä, etten muista ostaa sitä olennaista asiaa, jota varten menin kauppaan. Parin tunnin pyöriskelyn sekä tuotteiden tutkiskelun jälkeen, mukaan lähtee kaikkea aivan muuta, kuin oli tarkoitus. Tai mitä en edes tarvinnut. Ja tää käy liian usein kauppareissuilla.

3 kommenttia :