SOCIAL MEDIA

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

6x SATUNNAINEN AJATUS/TAPAHTUMA 
x Ostin treenejä varten lasipullon – joka tosin ei ollut hyvä idea, se nimittäin hajos heti ensimmäisellä käyttökerralla. Heitin sen roskiin, ja mukana meni kaapin avaimet, jossa kaikki miun tavarat oli. (Selitin tästä itseasiassa paremmin eilen snapchatissa – jjannac). Ei enää lasipulloa salille.

x Ja treeniin liittyen, kuinka vaikeaa voi olla soittolistan tekeminen – luulen aina tehneeni hyvän listan, joka päätyy kuitenkin siihen, että skippailen jatkuvasti biisejä, ja kuuntelen vaan jotain yhtä tiettyä.

x Lidlin hummus on parasta ikinä!! Oon ostanut sitä viime aikoina jatkuvasti – käyttänyt muun muassa levitteenä, dippinä tai laittanut ihan vaan ruoan päälle (korvannut miulla hyvin ketsupin, jota käytin ennen lähes aina sen sijasta).


x Mistä voi tietää, onko klementiinit siemenettömiä, kun niitä ostaa kaupasta? Viimeiset kolme kertaa, kun oon ostanut kilon pussin niitä - siemeniä. Paljon. Viinirypäleissä lukee jos ei oo siemeniä, miksei klementiineissäkin? En osta hetkeen mitään, missä niitä edes ehkä saattais olla. Syön vaan banaaneja sekä öö, ananasta? :D

x Helsinkiin ei oikeesti tuu tän enempää lunta? Vai meneekö siihen kauemmin, ennen kuin täällä on valkoisempaa? Tää on miun eka talvi täällä, ja tuntuu, että Vantaallakin oli talvisempaa. Kuulemma ihan normaalia, mitä oon kavereitten kanssa jutellut. Ei muuten haittaa, mutta tuntuis valosammalta.

x Olin eilen bussissa, ja siellä oli yksi mies, kuka poistuessaan laittoi raskasta heviä soimaan täysillä. Ilman kuulokkeita. Siis jo sillä hetkellä, kun vasta alkoi nousta penkiltä oville. Feeling no shame. Tai jos tunsi, ei todellakaan näyttänyt siltä. Ihmiset tuijotti, vilkuili epämukavina toisiaan, kurtisteli otsiaan, mutta mies antoi soida. Siis se oli jotenkin tosi siistiä? Inspiroiduin tästä yllättävän paljon. Siitä itsevarmuuden energiasta, joka hänestä tuntui välittyvän. Vaikkei ihan miun lempimusiikkia ollut, mutta silti. Se koko tilanne herätti miussa paljon ajatuksia.

2 kommenttia :

  1. Mä mietin aina tota samaa, että mistähän hitosta sen tietää onko niitä siemeniä vai ei. Mäkin tein kaupassa tänään päätöksen ja ostn klementiinien sijaan mangoa,omenaa,kiiviä ja banaania (kiitos cittari ja euron päivät :D ). Niissä ei ainakaan pitäisi olla siemeniä! Mä oon kuullut kehuja tosta Lidlin hummuksesta, mutta mun lähin Lidli on sen verran kaukana ettei sinne tule ikinä mentyä. Ehkäpä mun pitää tehdä sinne erillinen reissu ja ostaa kuukauden hummukset varastoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiivit, en ees muistanut niitä!! Pitää ostaa seuraavan kerran kaupasta. Joo noissa ei pitäis, paitsi omenissa saattaa! :D Mutta ne nyt on ihan super pieniä ja siellä keskellä. Joo siis se on sen arvoista, jos teet niin - on nimittäin parasta hummusta, mitä oon ikinä syönyt. <3 Ja oon syönyt aika monenlaisia hummuksia.

      Poista