ABOUT ME

Tätä blogia kirjoittelee vantaalainen, joka pohdiskelee paljon syvällisiä, ja rakastaa muun muassa pitkiä keskusteluja, hyvää kahvia Oatlyn iKaffe-maidolla sekä erilaisia tummia huulimeikkejä.

Haluan olla aina rohkeasti oma itseni, pitää kiinni omista mielipiteistäni, uskaltaa unelmoida ja tavoitella niitä, sekä tehdä niitä juttuja, jotka tekee onnelliseksi. Haluan myös motivoida, rohkaista sekä kannustaa muitakin siihen. Me ollaan täällä itseämme varten ja se, että on just sitä mitä on, riittää. Paremmin kuin hyvin.

Yksi suurimmista intohimoistani on hyvinvointi, jonka ajattelen koostuvan niin paljon muustakin, kuin vaan terveellisestä ruokavaliosta sekä liikkunnasta. Koen nekin tärkeiksi ja haluan pitää ne osana elämää, mutta vielä tärkeämpää on löytää se itselleen sopiva tasapaino, kaiken suhteen. Olla onnellinen, uskoa itseensä. Rakastaa itseään.

Blogista voit siis löytää muun muassa monenlaisia juttuja hyvinvoinnista, syvällistä sekä vähemmän syvällistä pohdintaa, erilaisia ruokavinkkejä sekä muitakin hyväksi todettuja tuotteita, ja ihan vaan arkisiakin juttuja - millaista se miulla on, ja mitä siihen milläkin hetkellä sisältyykään.

Videoita löytyy myös, joten jos niistä tykkäät, käy tilaamassa kanava Youtuben puolella! Ja jos kiinnostaa nähdä miun arkea enemmän, seuraamalla Snapchatissa pääsee siihen sisälle parhaiten.

Snapchat: jjannac
Instagram: jannajosefi
Youtube: Janna Maijanen
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti